X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Bij Klein Units hebben we ons wagenpark uitgebreid met twee gloednieuwe Scania R500 vrachtwagens! Deze trucks zijn uitgerust met een indrukwekkende 78ton/meter Palfinger kraan en eenย GS Meppel-aanhanger, speciaal aangepast aan onze hoge standaarden voor efficiรซntie en veiligheid.

De Scaniaโ€™s zijn het toonbeeld van innovatie en functionaliteit, voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen. De laadbakken, vakkundig opgebouwd door HSE uit Vaassen, bevatten diverse RVS-kisten voor het opbergen van ladingzekering- en hijsmaterialen. Ook de GS Meppel- aanhangers zijn, net als de laadbakken, opgebouwd naar de wensen van onze chauffeurs. Met deze nieuwe trucks kan ons team nog efficiรซnter werken.

Met de toevoeging van een voorstempelpoot bieden deze trucks grote flexibiliteit bij het plaatsen van units en complexe unitgebouwen. Hierdoor kunnen we veilig en zonder problemen de meest uitdagende projecten voor u uitvoeren. Natuurlijk zijn de trucks uitgevoerd in onze kenmerkende huisstijl.

Ook zijn er twee nieuwe Mercedes Sprinter bussen, geleverd door Russcher Auto’s, toegevoegd aan ons wagenpark. Met deze bussen kunnen medewerkers met maximale flexibiliteit en comfort naar en van projectlocaties reizen.

Met deze uitbreiding van ons wagenpark hebben we landelijke dekking en kunnen we onze belofte van snelle en betrouwbare levering verder waarmaken. Met een eigen vrachtwagen voor elke vestiging, zijn we altijd in de buurt om te ondersteunen in uw huisvestingsbehoeften.

 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.