X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Gebruikte Sanitair Units Kopen?

Gebruikte sanitair units zijn tweedehands sanitair units die grondig schoongemaakt zijn en nog in een goede staat verkeren. Deze gebruikte sanitair units zijn te koop voor een scherpere prijs in vergelijking met nieuwe sanitair units, waardoor ze een interessante optie zijn voor menig bedrijf. Bij ons is het mogelijk om te kiezen voor een gebruikte sanitair unit met alles erop en eraan. Sanitair units die gebruikt zijn kunnen onder meer voorzien zijn van één of meer toiletten, urinoirs, wastafels, boilers en wastafelspiegels. Gebruikte sanitair units zijn compleet hygiënisch en comfortabel om te gebruiken. Gebruikte sanitair units kopen voor bijvoorbeeld uw bouwterrein? Het kan bij Klein Units.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.