X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Gebruikte units kopen?

Overweegt u om te kiezen voor gebruikte units? Een unit die gebruikt is, is een tweedehands unit die u voor een goedkopere prijs kunt aanschaffen in vergelijking met een nieuwe unit. Gaat u bij ons gebruikte units kopen of huren, dan weet u zeker dat de units in een goede staat verkeren. Bovendien hebt u bij ons de keuze uit units voor verschillende toepassingen. Zo zijn er onder meer kantoorunits, schakelunits, sanitair units, schaftwagens, opslagcontainers en woonruimtes beschikbaar. Voor betaalbare en complete oplossingen kunt u bij ons terecht. Gebruikte units te koop? Het aanbod is enorm bij Klein Units.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.