X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Woonunit Kopen?

Een tijdelijke woonunit kopen is een goede oplossing als u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte. U heeft natuurlijk ook de optie om een woonunit te kopen en te gebruiken als tiny house, iets wat op dit moment helemaal in is. Waar u ook voor kiest, er is altijd een geschikte woonunit te koop bij Klein Units. Woonunits zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd een oplossing op maat bij ons te vinden. Er zijn bij ons tijdelijke woonunits te koop met verlichting, verwarming, badkamer, toilet en keuken. U kunt ook een woonunit kopen om in te zetten als directiekeet bij de bouw.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.