X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Units huren?

Verhuur van tijdelijke units voor elke wens, klein of groot. Ons grote aanbod aan verhuur units zorgt ervoor dat wij voor elke situatie een passend aanbod kunnen leveren. Van kleine kantoorruimtes en schaftketen tot sanitair-units en complete woonunits, bij ons vindt u wat u zoekt. Zo kunt u maatwerk of standaard tijdelijke units huren. U kunt kiezen uit een van de onderstaande mogelijkheden. Zit er niet iets voor u tussen waar u naar opzoek bent? Dan denken wij graag met u mee over een oplossing op maat. Bij de huur van onze zeer complete tijdelijke werk- of woonoplossingen wordt u compleet ontzorgd.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.