X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Visie

Onze visie is gebaseerd op een combinatie van maximaal ontzorgen van onze klanten en constante aandacht voor de wereld om ons heen. Wij geloven dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming die zo hard nodig is en vinden dat wij daarin een voorbeeld moeten zijn en altijd oog moeten hebben voor nieuwe mogelijkheden en innovaties die bijdragen aan onze omgeving.

Klein Units leidt de verduurzaming van tijdelijke huisvesting met altijd beschikbare, betaalbare en complete oplossingen voor tijdelijke huisvesting.

 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.