X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Gebruikte kantoorunits kopen?

Gebruikte kantoorunits zijn te koop bij Klein Units. Een gebruikte kantoorunit is een tweedehands kantoorunit die u voor een lagere prijs kunt kopen of huren. Kantoorunits die gebruikt zijn kopen is een interessante optie voor ondernemingen waarvan het kantoorpand verbouwd of gerenoveerd wordt. Ook als het gaat om onvoorziene omstandigheden, kunt u bij ons terecht voor een kantoorunit die al gebruikt is. Gebruikte kantoorunits beschikken over alle voorzieningen die u nodig heeft om uw werk naar behoren te kunnen doen. Deze units zijn comfortabel en u bepaalt zelf het formaat waarvoor u kiest. Werken, vergaderen, lunchen en zelfs borrelen: het kan in onze kantoorunits.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.