X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Opslagcontainer Kopen?

De verkoop van opslagcontainers behoort tot onze specialiteiten. Er is altijd een passende opslagcontainer te koop voor uw situatie. Bij ons kunt u zowel een grote als een kleine opslagcontainer kopen. Daarnaast kunt u bij ons een opslagcontainer kopen voor verschillende soorten opslag. Particulieren kunnen bij ons terecht voor onder meer verhuizingen of verbouwingen, terwijl bedrijven een opslagcontainer kunnen kopen om bijvoorbeeld materialen of voorraden in op te slaan. De verkoop van opslagcontainers op maat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Waarvoor u deze container ook nodig hebt, u weet zeker dat er een passende opslagcontainer te koop is bij Klein Units.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.