X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Ontzorging


Ook regelen wij, indien gewenst of noodzakelijk, vergunningen, verzekeringen en nutsvoorzieningen. Maar ook fundatie werkzaamheden, het bouwrijp maken van het terrein, drainage oplossingen en zelfs het monteren van uw eigen apparatuur, zoals digiborden, kunt u aan Klein Units overlaten.

Transport

Onze logistieke afdeling zorgt voor een strakke planning voor het leveren en monteren van de units. Met drie eigen vrachtwagens met laadkraan, kunnen onze kundige chauffeurs elke unit op de gewenste positie krijgen.

 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.