X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Sanitair Units Kopen?

Op zoek naar een sanitair unit? Wilt u een sanitair unit kopen, dan bent u bij Klein Units aan het juiste adres. Hier kunt u de beste nieuwe sanitair units kopen van dit moment, waaronder prefab sanitair units. Een sanitair unit uit ons assortiment is meer dan alleen maar een toilet. Deze units zijn niet alleen voorzien van meerdere toiletten, maar ook van bijvoorbeeld urinoirs en wastafels. Zelfs wastafels met boiler of wastafels met een spiegel behoren tot de mogelijkheden. Zo maken wij op een duurzame en hygiënische wijze toiletbezoek mogelijk. Een uitstekende tijdelijke oplossing, onder meer geschikt voor bouwterreinen.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.