X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet
Van Wijnen

Klein Units mocht voor Van Wijnen in Gouda een mooie opdracht uitvoeren. Aan het einde van het jaar benaderde Van Wijnen ons met het verzoek om zes units te verplaatsen en vier extra schakelunits toe te voegen voor extra ruimte. De zes units waren al jaren in gebruik en waren toe aan een upgrade. In goed overleg hebben we besloten de bestaande schakelunits te vervangen door frisse, nieuwe exemplaren.

𝗛𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝘀 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗲𝗽 𝗶𝗻 𝘁𝘄𝗲𝗲 𝗳𝗮𝘀𝗲𝘀
Fase één: het ophalen van drie oude units en het verplaatsen van drie anderen naar de nieuwe locatie in Gouda. Zo bleef Van Wijnen operationeel.
Fase twee: het leveren en plaatsen van tien nieuwe schakelunits, compleet ingericht naar de wensen van Van Wijnen en uitgevoerd in de Van Wijnen-kleurstelling.

Met deze vernieuwde, moderne units kan Van Wijnen weer vooruit in Gouda, met alle comfort en functionaliteit die men nodig heeft.

Meer
OmexomNL

“Duurzaam gebouw met maar liefst 30.000 Wattpiek op het dak”
Klein Units, uw partner voor duurzame tijdelijke huisvesting.

Voor onze klant Omexom NL hebben wij een prachtig project mogen realiseren in Rozenburg met maar liefst 22 units, uitgevoerd met 11 Solar Frames. De Flex Units dienen als kantoor voor het projectteam en zijn uitgevoerd met infraroodverwarming incl. klokthermostaat, wat in combinatie met de Solar Frames voor een duurzaam resultaat zorgt. Verder is dit project opgeleverd met een op maat gemaakte binnentrap en beschikken de verschillende ruimtes over airconditioning.

Meer
Tandartspraktijk Apcar en Muis

Onlangs werden wij door een klant uitgedaagd om mee te denken in het realiseren van een op maat gemaakte tandartspraktijk. Onze Flex Unit (flexibel) is de uitstekende oplossing om dit specifieke vraagstuk te kunnen invullen.
De wacht-, behandel-, sterilisatie- en röntgenruimtes zijn uiterst efficiënt ingericht en bevinden zich allemaal in deze twee geschakelde Flex Units.

Met gepaste trots delen wij de foto’s van het eindresultaat.
Wij wensen het team van Tandartspraktijk Apcar & Muis veel werkplezier toe in hun nieuwe praktijk.

Meer
Onderwijs Bureau Meppel

In opdracht van Onderwijs Bureau Meppel hebben wij in Tynaarlo een schoollokaal + nevenruimtes op maat geleverd. Het was de eis dat de units een gelijke uitstraling hebben als het bestaande schoolgebouw en dat de units een betonvloer moeten hebben. Deze units hebben wij geheel op maat gemaakt naar de eisen en wensen van de school. Voor elk vraagstuk hebben wij zo een passende oplossing! Ook uitbreiding van uw schoolgebouw nodig? Wij hebben diverse oplossingen voor zowel huur als koop. #meedenken #passenderuimte #uitbreidingschool #maatwerk

Meer
NVT Onderhoudsgroep

Samen met NVT Onderhoudsgroep zijn wij aan de slag gegaan met het aanpassen van het bestaande ontwerp van de schaftwagens, zodat deze nog beter aansluiten op de wensen van de medewerkers op de werkvloer. Hiermee is het volledig schaftwagenpark van NVT Onderhoudsgroep uitgebreid en vernieuwd.

Meer
Van Wijnen

Voor onze klanten gaan wij ver in ontzorgen en het leveren van goede service. Zo leveren wij de units in kleur, inclusief stickers en borden, delen wij de units vooraf naar wens in en zorgen wij voor de NEN keuring.

Met onze units is altijd een oplossing te bedenken. Zelfs ‘kops’ geschakeld is mogelijk met onze Flex Unit.

Meer
Woonwijk

Met de units van Klein Units kan een complete woonwijk worden gerealiseerd. Bijvoorbeeld wanneer er op grote schaal huurwoningen moeten worden gerenoveerd en de bewoners tijdelijk een ander onderkomen nodig hebben. De woonunits zijn voorzien van alle gemakken en wij zorgen zelfs voor looppaden tussen de tijdelijke woningen. Elektra, water, afvoer, internet, aan alles wordt gedacht.

Meer
Tijdelijke lokalen

Onlangs hebben we een mooi setje units mogen plaatsen. Vroeg begonnen, zodat we het in één dag geplaatst kregen en ook de mooie ochtendstond konden meemaken.

Klein Units heeft een veilige en correcte plaatsing weten te organiseren met behulp van een mobiele torenkraan en verkeersregelaars. Mooie klus voor onze monteurs!

Meer
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.