Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet
NVT Onderhoudsgroep

Uitbreiding en vernieuwing schaftwagenpark

Samen met NVT Onderhoudsgroep zijn wij aan de slag gegaan met het aanpassen van het bestaande ontwerp van de schaftwagens, zodat deze nog beter aansluiten op de wensen van de medewerkers op de werkvloer. Hiermee is het volledig schaftwagenpark van NVT Onderhoudsgroep uitgebreid en vernieuwd.

Meer
Van Wijnen

Units in de huisstijl van onze klant

Voor onze klanten gaan wij ver in ontzorgen en het leveren van goede service. Zo leveren wij de units in kleur, inclusief stickers en borden, delen wij de units vooraf naar wens in en zorgen wij voor de NEN keuring.

Meer
voorzien van alle gemakken

Woonwijk

Met de units van Klein Units kan een complete woonwijk worden gerealiseerd. Bijvoorbeeld wanneer er op grote schaal huurwoningen moeten worden gerenoveerd en de bewoners tijdelijk een ander onderkomen nodig hebben. De woonunits zijn voorzien van alle gemakken en wij zorgen zelfs voor looppaden tussen de tijdelijke woningen. Elektra, water, afvoer, internet, aan alles wordt gedacht.

Meer
Onderwijs Bureau Meppel

Uitbreiding school

In opdracht van Onderwijs Bureau Meppel hebben wij in Tynaarlo een schoollokaal + nevenruimtes op maat geleverd. Het was de eis dat de units een gelijke uitstraling hebben als het bestaande schoolgebouw en dat de units een betonvloer moeten hebben. Deze units hebben wij geheel op maat gemaakt naar de eisen en wensen van de school. Voor elk vraagstuk hebben wij zo een passende oplossing! Ook uitbreiding van uw schoolgebouw nodig? Wij hebben diverse oplossingen voor zowel huur als koop. #meedenken #passenderuimte #uitbreidingschool #maatwerk

Meer
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.

Chat openen