X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Schaftwagen Huren?

Om tussen het harde werken door verzekerd te zijn van een fijne plek om te eten en te rusten zijn al onze tijdelijke schaftwagens voorzien goede verlichting in de vorm van daglicht en TL-verlichting en beschikken ze over elektrische verwarming. De mobiele schaftwagens zijn geschikt voor dagelijks gebruik en gemakkelijk door uzelf te verplaatsen of door ons te laten leveren en op te halen. Bij de huur van een schaftwagen zijn kuipstoelen, een kogelkoppelingsslot, uitdraaislinger en kenteken inbegrepen zodat u zich er op elk moment mee kan verplaatsen. De schaftwagens huurt u bij ons in drie verschillende varianten en ze zijn voor zowel de verhuur als de verkoop.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.