X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Sanitair Units Huren?

Ons uitgebreide assortiment aan sanitair units is bedoeld voor zowel de verhuur als voor de verkoop. De verhuur van deze sanitaire units is geschikt voor langere projecten op een vaste plek maar met onze badkamerunit op wielen kunt u ook gemakkelijk zelf verplaatsen van de ene naar de andere locatie. De huur van de sanitaire units biedt, door de uitgebreide voorzieningen, garantie voor een fijne omgeving. Zo beschikken ze over goede verlichting, elektrische verwarming en waar nodig over een boiler of daglicht in de vorm van draaikiepramen met gefigureerd glas.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.