X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Schakelunits Kopen?

Een schakelunit staat ook wel bekend als een flex unit. Bij ons zijn schakelunits te koop voor uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u een schakelunit kopen voor in de bouw, als tijdelijk kantoor, als pauzeruimte of als vergaderruimte. Een schakelunit heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze containers eenvoudig op en naast elkaar geplaatst kunnen worden. Dit wordt ook wel schakelen genoemd. Op deze manier neemt een schakelunit geen extra ruimte in terwijl de capaciteit alsnog vergroot wordt. Daarom wordt deze unit vaak ingezet op bouwterreinen. Schakelunits kopen is nog nooit zo simpel geweest. Koop uw schakelunit bij Klein Units.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.