X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Kantoorunits Huren?

De tijdelijke kantoorunits zijn voorzien van uitgebreide voorzieningen waaronder heldere LED-verlichting, kunststof draaikiepramen met dubbelglas en een elektrische convectorkachel waardoor er onder alle omstandigheden in een fijn klimaat gewerkt kan worden. Daarnaast zijn onze tijdelijke kantoorunits al te krijgen vanaf 7 vierkante meter waardoor ook voor de kleinere klussen voorzien kan worden in een fijne werkruimte. Wilt u voor grotere projecten onze tijdelijke kantoorunits huren kiest u dan voor onze ruimere opties, een combinatie van verschillende units of neem vrijblijvend contact met ons op voor een oplossing die past bij uw situatie.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.