X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet
KleinUnits

Over ons

De dienstverlening van Klein Units is gebaseerd op vier strategische pijlers:

 1. Beschikbaar> Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.
 2. Betaalbaar > Door goedlopende processen en een eigen serviceapparaat zijn we in staat altijd een betaalbare oplossing te leveren. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.
 3. Duurzaam > Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.
 4. Compleet > Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.
Meer over ons
Meer informatie?

Wij staan voor u klaar

Het Klein-team heeft korte lijnen, is service gericht en kan in spoedgevallen binnen 24 uur leveren.

Wilt u ook zicht op uw toekomstige verblijfsruimte of opslagcapaciteit? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk advies op één van de vestigingen van Klein Units. Ook zonder afspraak bent u welkom.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur
Zaterdag op afspraak (van 08.00 tot 12.00 uur)

Contact

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.