X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze samenwerking met Groothuis Bouwgroep verdergaat – een mooi begin van het nieuwe jaar!

Bij Klein Units zijn we trots op onze langdurige relatie met Groothuis Bouwgroep, een samenwerking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en commitment. Dit partnership betekent dat we Groothuis Bouwgroep blijven ondersteunen bij het realiseren van vastgoedoplossingen die nu én in de toekomst waardevol zijn. Om zo bij te dragen aan een duurzame leefomgeving.

Klein Units zorgt ervoor dat Groothuis Bouwgroep tijdens de bouwperiodes voorzien is van duurzame en volledig klantspecifieke huisvesting. Elk project voorzien we van units die niet alleen functioneel zijn, maar ook volledig aansluiten bij de wensen en kleurstelling van de klant – een naadloze integratie op elke bouwplaats!

Wij bedanken Groothuis Bouwgroep voor het blijvende vertrouwen in onze diensten. Onze samenwerking staat symbool voor onze gedeelde visie op duurzaamheid. Samen kijken we verder dan het heden, met een focus op het creëren van een duurzame werk- en leefomgeving.

 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.