X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Gebruikte Schakelunits Kopen?

Gebruikte schakelunits zijn tweedehands schakelunits die nog goed genoeg zijn voor een tweede leven. De gebruikte schakelunits die te koop zijn bij Klein Units verkeren allemaal nog in een uitstekende staat. Een schakelunit kan flexibel ingezet worden, waardoor deze op meerdere manieren inzetbaar kan zijn. U kunt gebruikte schakelunits kopen voor een bouwterrein, maar ook als kantoor of als vergaderruimte zijn deze units geschikt. Een groot voordeel van gebruikte schakelunits is dat ze op en naast elkaar geplaatst kunnen worden zonder problemen. Schakelunits bieden u een grote capaciteit zonder dat het extra ruimte kost.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.