X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Gebruikte Woonunit Kopen?

Bij ons is een woonunit te koop die tweedehands is. Een gebruikte woonunit kopen is een slim idee als u niet in wilt boeten op het gebied van kwaliteit maar wel wilt profiteren van een scherpere prijs. Wij zorgen ervoor dat de woonunit die al gebruikt is in een goede staat verkeert, zodat de unit nogmaals ingezet kan worden. Bij ons is de tweedehands woonunit te koop die u zoekt. U heeft de keuze uit een ruim aanbod. Ideaal als tijdelijke oplossing, maar ook interessant als u wilt kiezen voor een tiny house. Een tweedehands woonunit beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft, waaronder een keuken, meerdere vertrekken en een toilet. Woonunit kopen die gebruikt is? Het kan bij Klein Units.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.