X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Nieuwe units te koop

Nieuwe units kopen doet u bij Klein Units. Binnen ons aanbod kunt u verschillende soorten tijdelijke units kopen. Hierbij kunt u denken aan onder meer kantoorunits, schaftwagens, sanitairunits en opslagcontainers. Ook een flex unit kopen behoort tot de mogelijkheden. De units die te koop zijn, zijn geschikt voor verschillende sectoren: van wonen en scholen tot aan kantoren en industrie. Wij bieden u tijdelijke units die voldoen aan uw voorwaarden. Hierbij staat verduurzaming altijd hoog in het vaandel. Wilt u units kopen? Dan vindt u hier betaalbare en complete oplossingen. Deze nieuwe units zijn een welkome toevoeging op ons aanbod.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.