X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Nieuwe Kantoorunits Kopen?

Een kantoorunit maakt het mogelijk voor kantoren om altijd te beschikken over een passende ruimte om in te werken. Een kantoorunit kopen is bijvoorbeeld een must in het geval van een verbouwing of renovatie van het kantoorpand. In deze situatie zoekt u een tijdelijk kantoor waar u en uw medewerkers in kunnen werken. Wat de reden ook is dat u uw kantoor tijdelijk niet kunt gebruiken, bij ons is altijd een geschikte kantoorunit te koop. Deze verplaatsbare kantoorunits zijn comfortabel, verkrijgbaar in diverse formaten en onze nieuwe kantoorunits zijn voorzien van alle gemakken die horen bij een kantoor. Zo kunt u op een comfortabele wijze tijdelijk werken.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.