X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Woonunits

Ook voor de verhuur van tijdelijke woonunits bieden wij verschillende mogelijkheden. De tijdelijke woonunits zijn voorzien van alle gemakken om voor langere tijd gebruik van te maken. Zo beschikken alle units over voldoende kunst- en daglicht door de LED-TL-verlichting en de kunststof draaikiepramen met dubbelglas. Ook zijn alle tijdelijke woonunits voorzien van elektrische verwarmingen en een nette pvc-vloerafwerking. De tijdelijke woonunits zijn te huur in verschillende afmetingen en samenstellingen zodat voor elke situatie een passende oplossing geboden kan worden. Alle units beschikken over meerdere slaapkamers, een keuken en een badkamer.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.