X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Opslagcontainer Huren?

Om uw waardevolle gereedschappen en materialen veilig op locatie op te kunnen slaan bieden wij een breed assortiment aan opslagcontainer verhuur. De containers zijn er in verschillende maatvoeringen en kleuren en zijn standaard voorzien van een houten vloer en stalen beplating. Daarnaast bieden wij ook watercontainers en zaagloodsen aan die wij op de gewenste locatie kunnen leveren. Naast de verhuur van opslagcontainers bieden wij ook de mogelijkheid om de opslagcontainers te kopen. Hierbij kunt u de opslagcontainers helemaal naar wens laten uitvoeren in verschillende afmetingen en kleuren. Alle containers worden geleverd met een stevig slot en een stelling om u spullen in op te slaan.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.