X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Gebruikte Opslagcontainer Kopen?

Gebruikte opslagcontainer kopen? Bij ons heeft u de keuze uit meerdere types en formaten. Het is interessant om te kiezen voor een opslagcontainer die al gebruikt is. De gebruikte opslagcontainers die te koop zijn bij ons zijn allemaal zo goed als nieuw, maar een tweedehands opslagcontainer is wel voor een aantrekkelijkere prijs verkrijgbaar. Zo bespaart u uzelf kosten zonder dat er ingeboet wordt op het gebied van kwaliteit. Een gebruikte opslagcontainer kan flexibel gebruikt worden. Opslagcontainers kunnen ingezet worden voor renovaties en verhuizingen, maar ook voor het opslaan van materialen of voorraden. Er zijn opslagcontainers met extra voorzieningen verkrijgbaar, onder meer met verlichting en een werkbank.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.