X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Schaftwagen Kopen?

Er is altijd een uitstekende nieuwe schaftwagen te koop bij Klein Units. Naast een schaftwagen kopen kunt u bij ons ook terecht voor schaftwagen verhuur. Een schaftwagen staat ook wel bekend als een schaftkeet, bouwkeet of een pipowagen. Een tijdelijke schaftwagen kopen is een waardevolle toevoeging voor op een bouwterrein. In deze mobiele wagen kan er warm en droog pauze worden gehouden. Iedereen kan hier op zijn gemak eten. Zo kan iedereen op comfortabele wijze van de pauze genieten. Dankzij de uitmuntende isolatie blijven onze schaftwagens ook tijdens de winter aangenaam warm. Een nieuwe schaftwagen kopen doet u daarom bij Klein Units.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.