X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Schakelunits huren?

Met de huur van deze tijdelijke schakelunits heeft u voor elke situatie een passen oplossing. Of het nou gaat om de huur van tijdelijke woonruimte, tijdelijke kantoorruimte of extra klaslokalen, onze schakelunits bieden uitkomst. Voor een zo compleet mogelijk aanbod in de verhuur van tijdelijke schakelunits zijn alle units voorzien van de basisvoorzieningen maar ook van vloer-, wand-, en dakisolatie met een RC-waarde van 3. Daarnaast kunt u voor elke situatie bekijken of er ook voorzieningen als een keukenblok of extra toiletten nodig zijn.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.