Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Cookieverklaring

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door uw bezoek aan onze website op uw telefoon/laptop worden geplaatst. Cookies zijn niet schadelijk voor uw computer of opgeslagen bestanden. Dankzij cookies kunnen wij uw browser herkennen wanneer u een volgende keer onze website bezoekt. Hierdoor kunnen wij het gebruiksgemak van onze website vergroten en optimaliseren wij hiermee de werking van onze website. Tevens gebruiken wij cookies om onze diensten aan te kunnen bieden en de effectiviteit van onze diensten bij te houden.

Behalve een IP-adres slaan wij geen naam- en adresgegevens of andere persoonlijke gegevens op. De langs deze weg verzamelde persoonsgegevens zijn in beginsel anoniem en worden niet door ons verkocht aan derden.

Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van Consuwijzer: https://www.consuwijzer.nl/veilig-online/kan-ik-altijd-cookies-uitzetten.

Derden

De meeste cookies worden niet door ons zelf geplaatst of uitgelezen, maar door derde partijen. Dat zijn bijvoorbeeld Google Analytics en social media. Wij hebben geen volledige controle over wat deze aanbieders met de cookies doen, wanneer zij ze uitlezen. Voor meer informatie verwijzen over deze verwerkingen, verwijzen wij u dan ook door naar de privacyverklaring van deze partijen.

Social media

Wij maken gebruik van verschillende social media kanalen om onze diensten aan te bieden. Lees de Privacyverklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan:

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875

LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=nl_NL

Google Analytics

Onze website maakt hiervoor o.a. gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse mogelijk maken van de manier waarop bezoekers onze website gebruiken. Dit helpt om de werking van de website te verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derde partijen de informatie namens Google verwerken.

Door gebruik te maken van onze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals omschreven in onze Privacyverklaring. Voor de Privacyverklaring van Google verwijzen wij u naar: https://policies.google.com/privacy?hl=nl.

Google Tag Manager

Voor het beheer van geplaatste tags op onze website(s) maken wij gebruik van Google Tag Manager. Google Tag Manager plaatst zelf geen cookies op uw apparaten, maar verkrijgt wel toegang tot persoonsgegevens. Voor de Privacyverklaring van Google verwijzen wij u naar: https://policies.google.com/privacy?hl=nl.

Cookies weigeren of uitschakelen

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt wordt er een mededeling over de geplaatste cookies getoond. Het staat u vrij om het gebruik van bepaalde cookies weigeren door in uw telefoon/laptop/desktop de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

Verantwoordelijkheid andere webpagina’s

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van buttons en/of links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen u niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij houden geen toezicht op en zijn niet verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens door en via zulke derde partijen.

Persoonsgegevens minderjarigen

Wij verwerken geen persoonsgegevens van kinderen op onze websites en/of applicaties, voor zover bekend is dat dit informatie over minderjarigen (jonger dan 16 jaar) bevat. Als u een ouder bent en ontdekt dat uw kind ons heeft voorzien van persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

Rechten betrokkene

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van persoonsgegevens kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast hebt u op grond van de AVG een aantal rechten. U kunt ons verzoeken om:

uw persoonsgegevens te verwijderen;

de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken;

bezwaar te maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens;

een kopie van uw persoonsgegevens op te vragen en onder voorwaarden naar een derde te laten doorsturen;

de toestemming die u eerder gaf om uw persoonsgegevens te verwerken, intrekken;

bezwaar te maken tegen het geautomatiseerd verwerken van uw persoonsgegevens.

Indien wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van uw toestemming, dan kan deze toestemming te allen tijde weer worden ingetrokken. Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor wij aan uw verzoek geen of niet volledige uitvoering kunnen geven. Wij zullen u hiervan op de hoogte stellen.

Als u gebruik maakt van de hiervoor genoemde rechten, kunnen we u vragen om u te identificeren om misbruik te voorkomen.

Hebt u een klacht?

Bent u niet tevreden over de verwerking van uw persoonsgegevens? Wij helpen u graag verder. U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bescherming persoonsgegevens

Wij doen er alles aan om uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacy wet- en regelgeving te beveiligen. Persoonsgegevens beveiligen we door passende technische en organisatorische maatregelen te nemen. In geval van een datalek doen wij hiervan indien nodig melding bij de toezichthoudende autoriteit. Als de situatie daarom vraagt, melden we dit ook bij u.

Huidige cookie- en privacyverklaring

We kunnen deze cookieverklaring en de privacyverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wijzigingen in ons privacyverklaring worden hier bijgewerkt. Controleer daarom regelmatig deze pagina, zodat u van wijzigingen op de hoogte bent.

Hebt u een vraag?

Hebt u vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens? Wij helpen u graag verder, dus u kunt altijd contact met ons opnemen door te mailen naar: info@kleinunits.nl

 

  • Beschikbaar

    Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

  • Betaalbaar

    Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

  • Duurzaam

    Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

  • Compleet

    Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.

Chat openen