X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Gebruikte Schaftwagen Kopen?

Schaftwagen te koop die tweedehands is? Bij ons kunt u terecht voor een schaftwagen die al gebruikt is. Een gebruikte schaftwagen is zo goed als nieuw. Omdat het gaat om een reeds gebruikte schaftwagen, is de prijs een stuk lager in vergelijking met nieuwe varianten. Dit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Een gebruikte schaftwagen kopen doet u daarom hier met een gerust hart. De schaftwagen, die ook wel de schaftkeet, bouwkeet of pipowagen genoemd wordt, zorgt ervoor dat iedereen comfortabel, droog en warm kan schaften op een bouwterrein. Bij ons is altijd een tweedehands schaftwagen te koop in het door u gewenste formaat.
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.