X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Klein Units blikt terug op twee geslaagde dagen waarin we de opening van onze vestiging in Dordrecht vierden samen met collega’s, klanten, leveranciers, familie en vrienden. Hartelijk dank aan iedereen die de opening met ons heeft beleefd en heeft bijgedragen aan het succes ervan.

De vestiging is donderdag in het bijzijn van genodigden officieel geopend door oprichter Klaas Klein en twee van zijn kleinkinderen. Op vrijdag hielden we een open dag voor alle geΓ―nteresseerden. Met de vestiging volledig operationeel, biedt Klein Units landelijke dekking en zijn we altijd dichtbij, ongeacht de locatie van uw project. Met deze uitbreiding kunnen we nog meer inhoud geven aan onze vier pijlers: beschikbaarheid, betaalbaarheid, duurzaamheid en een compleet aanbod. Klein Units heeft passende comfortabele, duurzame huisvestingsoplossingen voor elke branche!

Tijdens de opening hebben we onze nieuwste ontwikkelingen en productlijnen gepresenteerd, aanwezigen konden rondkijken en onze producten ervaren. Ook hebben we meer verteld over ons aanstaande klantportaal en de online configurator van de Flex Unit. Daarover meer in de toekomst.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze vestigingen.

Staphorst: 0522-461023
Zeewolde: 033-3031480
Dordrecht: 078-2034112
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.