X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Bij Klein Units bieden we praktische en duurzame tijdelijke huisvestingsoplossingen, aangepast aan de specifieke wensen van onze klanten. Zo hebben we een nieuwe set units geleverd, volledig afgestemd op de behoeften van de klant. Inclusief een voorportaal met toilet en keuken, uitgerust met moderne gemakken zoals een vaatwasser en koelkast.

Deze units hebben hoge isolatiewaarden: 240 mm voor het dak, 180 mm voor de wanden, en 160 mm voor de vloer, wat zorgt voor comfort en energie-efficiëntie. Dit project benadrukt onze inzet voor het realiseren van units die niet alleen passen bij de behoeften van onze klanten, maar ook bijdragen aan duurzaamheid en energiebesparing.

Bent u ook op zoek naar een tijdelijke woon- of werkruimte met hoge isolatiewaarden? Bij Klein Units vinden we altijd een passende oplossing, gericht op comfort, duurzaamheid en snelle levering, ongeacht de locatie van uw project.  Neem contact op één van onze vestigingen voor meer informatie over onze aanpak en persoonlijk advies of neem een kijkje op onze website www.kleinunits.nl:

Staphorst: 0522-461023
Zeewolde: 033-3031480
Dordrecht: 078-2034112

#KleinUnits #DuurzameOplossingen #TijdelijkeHuisvesting

 

 

 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.