X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Retourneren van units/goederen
Het lijkt nog een ver van uw bed show: de bouwvak- en kerstvakantie. Mocht u in één van deze vakanties een retournering wensen, zouden wij u willen verzoeken om dit tijdig aan te geven. Anders kunnen wij niet garanderen dat we de unit op de gewenste dag kunnen komen ophalen.

Vorst
Indien het langer dan twee dagen achtereen gaat vriezen, verzoeken wij om de verwarming aan te laten. Dit voorkomt schades aan de verwarming in de unit. Laat de verwarming iets open staan, zodat de leidingen niet bevriezen.

Infraroodverwarming
In verband met de infraroodverwarming welke is verlijmd in onze plafonds zouden wij u willen verzoeken om niks in de plafonds van onze units aan te brengen.

 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.