X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Heb jij ‘m al zien rijden?

Sinds kort rijdt onze collega Erwin in een gloednieuwe Volvo vrachtwagen door heel Nederland. Naast de vrachtwagen mag hij ook rijden met een nieuwe aanhanger, een compleet nieuwe combinatie dus! Onder begeleiding van LK mediasupport hebben Alvasi Reclame en Buitenhuis Reclame ervoor gezorgd dat deze nieuwe vrachtwagen in onze huisstijl schittert. Wij bedanken hen, samen met Nijwa – Volvo Trucks, GS Meppel BV, Hiab Benelux B.V. en Carrosseriewerk Van de Weijer voor de goede service en zijn trots en blij met het eindresultaat!
 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.