X
Beschikbaar Betaalbaar Duurzaam Compleet

Infraroodverwarming

Klein Units – een duurzame keuze!

Al onze nieuwe schakelunits zijn nu voorzien van infraroodverwarming! Sinds vorig jaar produceren wij al onze schakelunits met infraroodverwarming in het plafond, wat zorgt voor een betere verdeling van de warmte. Een duurzame, energiezuinige keuze; goed voor het milieu én voor de portemonnee! Met infraroodverwarming wordt namelijk 20-30% bespaard ten opzichte van elektrische verwarming.

De keuze om al onze nieuwe units te voorzien van infraroodverwarming, is genomen na jaren van overleg, testen en evalueren. Wij van Klein Units zijn enorm trots op het resultaat: een fijne, behagelijke warmte voor onze klanten welke ook nog milieuvriendelijk is.

 • Beschikbaar

  Of u nou een standaard oplossing kiest of op zoek bent naar maatwerk, u kunt op ons rekenen. Voor vrijwel elke begroting hebben wij units in ons assortiment.

 • Betaalbaar

  Een tijdelijke werk- of leefomgeving die voldoet aan uw wensen en daarom bestaat uit meer dan alleen muren, vloeren en een dak. U mag een totaalplaatje verwachten: waar voor uw geld.

 • Duurzaam

  Een duurzame benadering van tijdelijke huisvesting vinden wij zeer belangrijk. Bij alles wat we doen denken wij na over een betere wereld voor onze toekomstige generaties.

 • Compleet

  Volledige ontzorging wanneer u gebruik maakt van tijdelijke huisvesting. Met aandacht voor de veiligheid van u en uw omgeving.