Units als
tijdelijke leslocatie

Units voor onderwijs

Heeft uw school uitbreidings-, nieuwbouw- of renovatieplannen? Klein Units levert tijdelijke huisvesting die voldoet aan uw wensen en wettelijke eisen. Met alle technische aspecten wordt rekening gehouden en duurzaamheid en ontzorgen van opdrachtgevers staat voorop. Wij helpen u graag om uw passend unit(s) te vinden.

Aanbod units

Comfortabel onderwijs tijdens uitbreiding of renovatie? Kies Klein Units voor kwaliteit en directe beschikbaarheid.
Schakelunits

Units als
tijdelijke leslocatie

Wanneer een unit voor onderwijs

Heeft uw school extra ruimte nodig voor onderwijs tijdens uitbreiding, nieuwbouw of renovatie? Onze Flex Units zijn direct inzetbaar, compleet uitgerust en bieden een veilige en comfortabele leeromgeving. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Daarom hebben onze Flex Units uitstekende isolatie en zijn ze optioneel uit te rusten met infrarood verwarming en zonnepanelen. Duurzame units waarmee u bijdraagt aan een beter milieu. Kies voor duurzame en naadloze continuïteit in uw onderwijs met Klein Units.

 

Tijdelijk onderwijsruimte nodig?
Hoe werkt het...

1.Bepalen wat u nodig heeft

Bepaal uw ruimtebehoeften: wat heeft u nodig? Denk aan grootte van de unit(s), de gewenste voorzieningen en de huurperiode.

2.Passende units en voorzieningen kiezen

Samen kiezen we de ideale unit(s) voor uw tijdelijke onderwijsruimte, volledig uitgerust naar uw wensen voor maximaal comfort.

3.Levering en installatie

Na keuze van de unit(s) en voorzieningen, regelen we levering en snelle installatie op locatie, zodat uw tijdelijke onderwijsruimte direct gebruiksklaar is.

4.Ondersteuning en service

Tijdens de huurperiode bieden we volledige ondersteuning en service voor een zorgeloze ervaring, zodat u zich thuis voelt in uw tijdelijke onderwijsruimtes.

School uitbreiden, renoveren of nieuwbouw

Staat uw school voor uitbreiding, renovatie of nieuwbouw? Onze Flex Units garanderen een ongestoorde voortzetting van lessen tijdens bouwwerkzaamheden. Ze bieden een veilige, comfortabele en technisch geavanceerde leeromgeving, rekening houdend met akoestiek, licht en klimaatbeheersing. Kies voor praktische en naadloze oplossingen met Klein Units.

Frisse scholenbeleid

Onze units voldoen klasse C+ van het Frisse Scholenbeleid. Ze bieden een gezond binnenklimaat met laag energieverbruik en optimale luchtkwaliteit. Met onze units creëert u een duurzame en comfortabele leeromgeving, klaar om de wereldburgers van morgen te vormen.

Veilige leeromgeving inrichten naar eigen wens

Met onze Flex Units creëert u een veilige en comfortabele leeromgeving. De units zijn uit te rusten met onder andere geluiddempende panelen, airco en kindvriendelijke kapstokken en stopcontacten. Elk aspect is ontworpen voor comfort, veiligheid en een optimale leerervaring, volledig ingericht naar uw wensen.

Onverwachte omstandigheden

Wanneer u door onverwachte omstandigheden (extra) onderwijsruimte nodig heeft, zijn onze units een passende oplossing. De units zijn snel inzetbaar, zodat u zonder onderbreking onderwijs kunt blijven geven. Passend bij uw plotselinge ruimtebehoefte, garanderen onze units een probleemloze uitbreiding van uw onderwijsruimte. Neem contact op met Klein Units.

Veelgestelde vragen

Welke vergunning moet ik aanvragen voor het tijdelijk plaatsen van een unit?

In veel gevallen dient u een tijdelijke omgevingsvergunning aan te vragen voor het tijdelijk plaatsen van een unit.

Ik heb een unit gehuurd maar heb deze niet meer nodig. Hoe zeg ik de huur op? En met welke opzegtermijn moet ik rekening houden?

De huur van een unit kan telefonisch of per mail opgezegd worden.
Er wordt een opzegtermijn van minimaal 2 weken gehanteerd.

Hoe gaat het transport van een unit in zijn werk?

Het transport van een unit kan door Klein Units verzorgd worden. De unit wordt dan getransporteerd met een vrachtauto met kraan.
Echter bent u ook vrij om zelf het transport te regelen en de unit bij ons af te laten halen.

Wat is de levertijd van een unit?

De levertijd van een unit verschilt per situatie.
Mits de unit voorradig en beschikbaar is, streven wij ernaar om de unit binnen 5 werkdagen te kunnen leveren op locatie [m.u.v. woonunits en schakelunits].

Hoe vraag ik een offerte aan?

U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen, namelijk:

  • per telefoon
  • per mail
  • per contactformulier [per specifiek product of algemeen]
Alle veelgestelde vragen

Contact

Nog vragen?
Stel ze hier

Hulp nodig? Chat met ons via WhatsApp